makelaar amsterdam

Van Nijenrodeweg 107 AMSTERDAM, Buitenveldert

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 202 p/m
Bouwjaar  :  1967
Wijk  :  Buitenveldert
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  202 p/mnd
Woonoppervlakte  :  87 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  279 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Op de 8ste en hoogste etage gelegen licht appartement met weids uitzicht.

INDELING VAN HET APPARTEMENT
ACHTSTE EN BOVENSTE ETAGE
Ruim en net entree op de begane grond met toegang tot de lift en het trappenhuis.
Via de toegang tot de woning komt u in een gang met toilet en meterkast en twee slaapkamers aan de noordzijde, waarvan één met balkon. De woonkamer heeft aan de noordzijde een keuken met diverse inbouwapparatuur; een 4 pits gascomfort, een koelkast/vriezer combi, een vaatwasmachine en een gecombineerde oven/ magnetron en een close-in boiler. Het woongedeelte heeft een balkon aan de zonnige zuidzijde en biedt ver uitzicht over Buitenveldert richting Amstelveen. Naast de woonkamer is nog een slaapkamer aan de zuidkant. De badkamer ligt recht tegenover de masterbedroom en heeft een bad met wastafel. Tevens is hier een aparte ruimte voor de aansluiting voor wasmachine. Het gebruiksoppervlak bedraagt ca. 87 m2. Op de begane grond ligt een eigen berging van 6m2.

LIGGING
Gelegen in Buitenveldert, in een rustige, veilige en kindvriendelijke omgeving, nabij Amstelpark en Amsterdamse Bos, de toegang naar de A-10 via de Europaboulevard, diverse buurtwinkels en winkelcentrum Gelderlandplein. Vijf minuten fietsen van de Zuid-as en een goede ligging ten opzichte van Schiphol.

VERDERE BIJZONDERHEDEN
Het pand is gebouwd in 1967.
Dit gebouw wordt verwarmd d.m.v. blokverwarming.
Het appartement is voorzien van dubbel glas.
Het beheer van de V.v.E wordt geadministreerd door Newomij.
De servicekosten bedragen voor het appartement € 202,45 per maand. De V.v.E. heeft besloten de servicekosten tot 1 juli 2022 te verhogen in verband met groot onderhoud en overgang op stadsverwarming. Voor stookkosten wordt een voorschot betaald van € 60,- per maand.
Het huis is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De canon bedraagt € 122,50 en het tijdvak loopt tot 30-09-2039 op basis van de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 met jaarlijkse indexering.
De elektrische installatie bestaat uit 7 groepen met 2 aardlekschakelaars.
Aanvaarding in huidige staat, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.

(OPENBAAR) VERVOER
Diverse bussen, metro 50 & 51, vlakbij zowel NS station WTC/Zuid als Rai en goed bereikbaar via de Ring A10.

PARKEREN
U kunt aan de openbare weg betaald parkeren en via het vergunningstelsel. Voor het verkrijgen van een parkeervergunning geeft de website van Gemeente Amsterdam Parkeerdiensten de meest actuele stand van zaken.

NOTARIS EN OPLEVERING
Het opstellen van de koopakte dient plaats te vinden bij een notaris in de regio Amsterdam / Amstelveen binnen 5 werkdagen na mondelinge overeenstemming.
De oplevering zal in nader overleg plaatsvinden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ingemeten volgens de NEN 2580 normering.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Martin van Gelder
Tel: 0624240733
Email: martin@kropenco.nl

Herengracht 124, 1015 BT Amsterdam
Telefoon: 020-4280801
E-mail: info@kropenco.nl
Internet: www.kropenco.nl