makelaar amsterdam

Aankoop

Wat de aanleiding ook is: u wilt “kleiner” of “samen wonen”, van “boven” naar “beneden met tuin” , van “klassiek” naar “iets anders dan anders” etc., maar hoe pakt u dat aan? Hoe vindt u de weg tussen erfpacht, verenigingen van eigenaren, milieuproblematiek en funderingsproblemen? Keuze genoeg, maar u heeft wellicht ook nog uw werk en waar haalt u de tijd vandaan? Krop & Co. Makelaars en Taxateurs streeft ernaar om u deskundig te begeleiden naar uw droomhuis. Met jarenlange kennis van de Amsterdamse markt, grote betrokkenheid bij uw woonwensen, service en betrouwbaarheid kunnen wij uw dromen verwezenlijken.

Verkoop

Tijden veranderen en u ook; denk alleen al aan gezinssamenstellingen en veranderingen in een carrière. Redenen te over om u te doen besluiten het huis wat u eerder gekocht heeft en wellicht mooie herinneringen heeft gebracht, toch te willen verkopen. U zoekt dan iemand met betrokkenheid en kennis van zaken. Wij weten als geen ander uw enthousiasme op te pakken en u op een prettige en zakelijke wijze te begeleiden naar een uiteindelijke nieuwe eigenaar. Krop & Co. Makelaars en Taxateurs o.g. begrijpt de waarde van uw bezit!

Taxatie

Taxaties bij Krop & Co. Makelaars en Taxateurs o.g. worden uitgevoerd door beëdigde makelaars/ taxateurs en geven inzicht in de waarde van een woning of appartement ten behoeve van (her)financiering, boedelscheiding, successie (mogelijk in samenwerking met de Belastingdienst) en splitsing. Op essentiële onderdelen en de juiste marktkennis wordt het object beoordeeld. Ons kantoor is lid van de branche-organisaties NVM, MVA en de makelaars dus ook RMT gecertificeerd.