makelaar amsterdam

Nieuwe Achtergracht 15 - 1+2+3 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1899
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, in centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  201 m²
Inhoud  :  640 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  overloop
Omschrijving:
Atelierruimten in een voormalig pakhuis, ca. 201m2 op unieke plek achter Theater Carré.

INDELING VAN HET BOVENHUIS
EIGEN ENTREE BEGANE GROND
Via een eigen trappenhuis komt u op de 1e etage met overloop.

EERSTE ETAGE
Op deze etage bevindt zich een woning met een woonkamer met gaskachel, open keuken, slaapkamer en badkamer met toilet, douche en wastafel.

TWEEDE ETAGE
Via de overloop komt u op de 2e. De huidige indeling heeft een werkruimte aan de voorzijde, een slaapkamer aan de achterzijde, ertussen ligt een open keuken en een badkamer met huurgeiser.

DERDE ETAGE
Via het goed beloopbare trappenhuis bereikt u de 3e etage. Hier treft u een grote open woonkamer over de volle breedte van het pand. Een half open keuken en een slaapkamer met badkamer maken het geheel compleet. Ook deze etage wordt verwarmd met 2 gaskachels. De etage is opvallend licht door een gedeeltelijk "glazen" dak.

LIGGING
Het appartement is gelegen aan het rustige, rustieke gedeelte van de Nieuwe Achtergracht achter Carré, met de het metrostation Weesperplein om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen bieden de Nieuwe Kerkstraat, de Plantagebuurt, de Wibautstraat, de Utrechtsestraat en de Albert Cuypmarkt ruime winkelmogelijkheden. Diverse basisscholen, de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit (UVA) liggen op loopafstand, evenals Theater Carré, de Hermitage, de Hortus en Artis.

(OPENBAAR) VERVOER
Vrijwel om de hoek stoppen tram 7 en 10 (oost – west verbinding) op het metrostation Weesperplein, twee haltes verwijderd van Amsterdam CS.

VERDERE BIJZONDERHEDEN
Het pand verkeert in matige staat, dient opnieuw gefundeerd en heeft daardoor uitdagende mogelijkheden. Het funderingsherstel kan samen met de huisnummers 9, 11 en 13 worden aangepakt voor rekening koper.
Volgens het BAG register bestaan de drie voormalige atelierruimten nu uit 2 woningen.
Het huis is geheel voorzien van enkel glas.
Het huis is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam.
Volgens de Algemene Bepalingen 2000 en jaarlijkse indexatie wordt dit jaar een bedrag van € 892,- betaald aan canon. Het huidige tijdvak loopt tot 1-8-2031.
Het pand is gebouwd in 1899.
Het beheer van de V.v.E. wordt in eigen beheer gevoerd.
Aanvaarding in huidige staat, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.

NOTARIS EN OPLEVERING
Het opstellen van de koopakte dient plaats te vinden bij een notaris in de regio Amsterdam / Amstelveen binnen 5 werkdagen na mondelinge overeenstemming. In de akte zal een ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen.
De oplevering zal in nader overleg plaatsvinden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ingemeten volgens de NEN 2580 normering.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Herengracht 124, 1015 BT Amsterdam
Telefoon: 020-4280801
E-mail: info@kropenco.nl
Internet: https://www.kropenco.nl